Wij zijn uitgeroepen tot World-class Workplace!

Wij zijn trots! Eind juni hebben we van onderzoeksbureau Effectory de onderscheiding World-class Workplace 2024-2025 ontvangen. Dit label, dat excellent werkgeverschap erkent, benadrukt onze inzet om de bevlogenheid van onze huidige en toekomstige medewerkers te stimuleren.

Effectory begon 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, beter presteren. Medewerkers maken immers het verschil. Bij Wigo4it hebben we een organisatiebrede enquête gehouden waarin onze medewerkers hun eigen bevlogenheid en onze organisatie als werkgever hebben beoordeeld.

Wigo4it is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat onze eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. Deze benchmarks worden door Effectory vastgesteld op basis van miljoenen antwoorden van medewerkers wereldwijd. Dit betekent dat organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker weten dat hun hoge ranking gebaseerd is op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Sabine van Rooijen, Tribe lead People & Excellence, verwoordde het als volgt: “We zijn super trots op het behalen van deze onderscheiding. Samen met onze medewerkers creëren wij een werkomgeving waarbinnen iedereen kan excelleren. Onze medewerkers ervaren volop ruimte om zich te ontwikkelen, kunnen dit in een veilige werkomgeving doen en voelen zich gewaardeerd voor de resultaten die ze neerzetten. Een echte World-Class Workplace in de IT dus…”.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten over werken bij Wigo4it? Bekijk de meest actuele vacatures en hopelijk zien we je binnenkort, voor een kop koffie.

Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Rotterdam
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Den Haag